El Mataró Parc pateix una nova derrota a Collblanc

Els mataronins comencen bé però s’ensorren al segon quart

Bàsquet Mataró Parc Boet - Roser

El Mataró Parc Boet jugava a Collblanc intentant donar la sorpresa i tornar al camí de la victòria, però tot i començar molt bé, els visitants van acabar imposant-se gràcies a un gran segon quart que els va permetre jugar amb una renda bastant còmode.

Novament, els millors anotadors del conjunt d’alberto Peña van ser els interiors Mañes i Drakeford, i així es feia palès amb el parcial de 17 a 24 al primer quart de l’enfrontament.

Però al segon període el partit va canviar com un mitjó. El Collblanc va anul·lar per complet l’atac mataroní i, a més a més, es va trobar molt còmode ofensivament, anotant amb facilitat. Al descans, el marcador era de 43 a 30.

A la segona part, els intents taronges de remuntar no van ser suficients, en un enfrontament igualat que el locals van saber controlar en tot moment, aconseguint el 84 a 67 definitiu.

Collblanc 84 – 67 Mataró Parc Boet

Mataró Parc Boet: Vázquez (2), Drakeford (17), Canals, Hermoso (5), Naharro (7), Franch (4), Corella (14), Mañes (12) i Forcada (6). 15 de 37 en tirs de 2, 9 de 24 en tirs de 3 i 10 de 18 en tirs lliures.
Parcials: 17-24, 26-6, 23-19 i 18-16.