El Mataró Parc Boet pateix una derrota ajustada a Badalona

Els mataronins no van aconseguir superar el Sant Josep a la seva pista

Bàsquet Mataró Parc Boet - Barberà

El Mataró Parc Boet va disputar el passat diumenge el seu enfrontament davant del Sant Josep a Badalona. Un duel que la temporada passada es va repetir fins a 4 cops, amb 3 victòries mataronines i una badalonina -en l'enfrontament a Badalona-, com passaria en aquesta ocasió.

El primer quart va resultar determinant per als d'Alberto Peña, clarament superats per el conjunt badaloní. 14 punts per sota quan va finalitzar el període.

Al segon quart però, els taronges van reaccionar. I van aconseguir apropar-se a tan sols 4 punts quan es va arribar al descans, novament amb molts punts del joc interior de l'equip.

A la represa el partit va ser absolutament igualat, sense que cap equip pogués escapar-se al marcador, fet que va permetre arribar al final del partit amb el partit molt igualat que, al final, es va decantar de la banda local per 81 a 77.

Sant Josep 81 – 77 Mataró Parc Boet

Mataró Parc Boet: Drakeford (17), Canals (3), Hermoso, Naharro (4), Franch (7), Corella (4), Rubio (21) i Mañes (21). 16 de 39 en tirs de 2, 7 de 24 en tirs de 3 i 24 de 29 en tirs lliures.
Parcials: 25-11, 14-24, 20-20 i 22-22.