Victòria del Mataró Parc Boet i derrota del Mataró Feimat a la lliga EBA

Els taronges es retroben amb el triomf i els de groc i morat perden la imbatibilitat

La jornada d'avui de la lliga EBA ens ha portat la primera derrota del Mataró Feimat, que tenia un partit molt complicat a Valls, i el retrobament amb el triomf del Mataró Parc Boet després de la derrota en el derbi a Arenys de Mar de la setmana passada.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Barberà

MATARÓ PARC BOET 75-71 BARBERÀ

MATARÓ PARC BOET: Vàzquez, Drakeford (18), Canals, Hermoso (6), Naharro (13), Franch, Mañes (21), Rubio (17).
PARCIALS: 22-17, 20-23, 18-15, 15-16.

El Mataró Parc Boet ha hagut de treballar de valent per poder retrobar-se amb el triomf i mantenir-se prop de la part alta de la taula. Els vallesans, tot i que encara no han guanyat cap partit (en tenen dos ajornats), han plantat cara en tot moment i el partit no s'ha vist guanyat fins la botzina final.

En un partit amb gran igualtat, el joc col·lectiu de l'equip taronja ha acabat desnivellant el matx al seu favor, sentenciant amb l'encert en el llançament de Drakeford, els triples de Rubio i el gran treballa sota cistella d'Eric Mañes.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Barberà

VALLS 70-64 MATARÓ FEIMAT

MATARÓ FEIMAT: Serratacó (17), Cabrera (3), Rodríguez, Ventura (6), Viñallonga, Ariño (12), Romero (5), Espiga (3), Tardío (3), Diallo, Solé (8), Guallar (7).
PARCIALS: 22-12, 19-23, 13-15, 16-14.

El Mataró Feimat ha perdut la imbatibilitat en un partit molt dur a la pista del Valls, on l'equip local ha imposat el seu domini en el joc interior (43 rebots a 34) i també en els tirs lliures (75% per 61%).
L'equip local ha sortit molt fort i ha anat quasi sempre per davant, amb excepció d'uns moments a l'inici del tercer quart, però els vallencs de seguida han reaccionat i han controlat bé el partit amb avantatges d'entre 4 i 8 punts.
El pitjor del partit ha estat la lesió de Checo Diallo, que en el moment d'escriure s'ignora la gravetat de la mateixa.

171021Ba_VallsCEM