El Mataró Parc Boet es vol retrobar amb la victòria davant el Barberà

El Mataró Feimat intentarà mantenir la seva imbatibilitat a la pista del Valls

El Mataró Parc Boet rep el dissabte a les 20 hores l'equip del Barberà en partit corresponent a la 5a jornada del grup A de la Lliga EBA i en el qual l'equip taronja es vol retrobar amb el triomf després de la derrota en el derbi de la setmana passada a Arenys de Mar.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Menorca

Ara mateix l'equip d'Alberto Peña ocupa el 4t lloc igualat amb quatre equips més, amb dues victòries i dues derrotes, i per sota de Sant Adrià (4/0) i Girona i El Masnou (3/1). El seu rival del dissabte el Barberà està a la cua amb 2 punts, però només ha jugat dos partits que ha perdut tots dos, a la pista del Castelldefels i a casa seva davant El Masnou. Està clar que és un equip absolutament a l'abast de l'equip mataroní si les coses li surten de manera normal.

El Mataró Feimat juga a la pista del Valls

Per la seva part l'altre equip mataroní, el Mataró Feimat, que és líder imbatut de l'altre grup, amb quatre victòries en quatre partits, anirà a defensar la seva privlegiada posició a la pista del Valls. L'equip de l'Alt Camp està només un punt per sobre, ja que només ha perdut un partit (a Vic). A casa seva, on la pressió ambiental sol fer el seu pes, ha guanyat els dos partits: al Castellbisbal (86-59) i a l'Andorra B (89-72). Està clar que no serà fàcil obtenir el triomf allà...

171008Ba_CornellaUEM

El femení del Boet juga a Banyoles

En l'apartat femení on dos equips mataronins disputen al Copa Catalunya, aquesta setmana només competeix el Mataró Parc Dori Dori, ja que el Platges Mataró descansa.

L'equip taranja visita el Bencriada de Banyoles el diumenge a les 17:45 hores. En cas de victòria del de Vizcaíno podrien superar el Platges a la classificació col·locant-se en el segon lloc de la mateixa.