El Mataró Feimat fa el pòquer i continua líder en solitari de l'EBA

El Mataró Parc Boet va perdre a Arenys i queda a la zona intermèdia

Bàsquet Mataró Feimat - Salt

El Mataró Feimat no va fallar contra el Salt i va aconseguir la quarta victòria en els quatre partits disputats i es manté com a líder solitari del seu grup de la lliga EBA.

L'equip de Charly Giralt va encarrilar molt bé el partit en un esplèndid primer quart que va tancar amb un 32-16 ben explícit, amb un gran encert en els llançaments exteriors. I després va controlar bé el partit, dominant absolutament sota el cèrcols, per arribar al descans dominant de 18 punts.

A la represa el Salt, que la temporada anterior havia guanyat al Palau, va reaccionar i va escurçar una mica la diferència, però l'equip groc mai va patir per la victòria.

Van destacar Ignasi Ariño i Serratacó, tots dos amb 16 punts i 19 de valoració, i també Cabrera amb 15 punts i 7 rebots.

MATARÓ FEIMAT 87-74 SALT

MATARÓ FEIMAT: Diallo (12), Solé (2), Guallar (5), Serratacó (16), Cabrera (15), Rodríguez (8), Ventura, Solà, Ariño (16), Romero (6), Espiga (3), Tardío (4).
PARCIALS: 32-16, 24-22, 14-21, 17-15.

El Mataró Parc Boet perd el derbi maresmenc

Per la seva part el Mataró Parc Boet, que per primera vegada jugava un partit de Lliga EBA fora de casa, ja que els tres primers els havia jugat al pavelló Eusebi Millán, va perdre el derbi en pista arenyenca. Va ser un partit força disputat, que es va decidir en el darrer quart i es va tombar cap als locals gràcies a la gran actuació d'Artur Grau i Joel Parra (54 punts entre els dos). L'equip taronja no va estar massa encertat en el llançament exterior (44% d'encert) i també es va veure superat clarament en el rebot.

ARENYS DE MAR 86-77 MATARÓ PARC BOET

MATARÓ PARC BOET: Vàzquez (2), Canals, Hermoso (4), Naharro (10), Ros, Drakeford (17), Rubio (20), Mañés (17), Forcada (7).
PARCIALS: 21-25, 18-12, 19-18, 28-22.