El Mataró Feimat, líder de la lliga EBA, rep el diumenge el Salt

El Mataró Parc Boet Dori Dori femení juga a casa després de la victòria en el derbi

El cap de setmana, en el món del bàsquet local, ens porta una cita especialment important, ja que el Mataró Feimat defensarà el seu lideratge en solitari del grup B de la lliga EBA el diumenge a la tarda (18:30 hores) al Palau Josep Mora davant el Salt, buscant la quarta victòria de quatre partits.

Bàsquet Mataró Feimat - Salt

L'equip gironí fins ara ha guanyat dos partits, un d'ells a la pista de l'Andorra B (72-89), i també s'ha de dir que la temporada passada va acabar quart i que va guanyar a Mataró per 56-69. Per tant que ningú pensi que serà fàcil. El públic hi està cridat a animar de valent i a veure un bon partit de bàsquet.

L'altre equip mataroní de lliga EBA, que juga al grup A, el Mataró Parc Boet es desplaça per primera vegada, després de tres partits seguits a casa. I ho fa ben a prop, a Arenys de Mar, per disputar un interessant derbi maresmenc. L'equip taronja té dues victòries per una sola dels arenyencs, que en l'altre partit jugat a la seva pista van perdre davant el Castelldefels (71-75).

El Mataró Parc Boet Dori Dori juga a casa

Per altra part a la Copa Catalunya Femenina l'equip del Boet Dori Dori, després de la gran victòria aconseguida al derbi local al Palau Josep Mora, rep el Molins de Rei, equip amb el que s'està igualat a punts, però amb un partit més jugat per part del rival. Sembla una bona ocasió per consolidar-se en zona de fase d'ascens. El partit es juga el dissabte a les 20:45 hores.

Boet Vizcaino indicacions

L'altre equip mataroní el Platges Mataró juga a la pista del Roser barceloní, un dels cuers, el diumenge al matí.