Victòries dels dos equips mataronins de Lliga EBA sobre dos imbatuts

El Mataró Feimat guanya a Cornellà i és líder del grup B en solitari, mentre el Mataró Parc Boet derrota el Girona en el grup A

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 08 Octubre 2017 20:48

Bona jornada a la lliga EBA de bàsquet, ja que els dos equips mataronins han aconseguit la victòria, i a més ho han fet davant de dos equips que havien guanyat els dos partits disputats. El Mataró Feimat va aconseguir una magnífica victòria a la pista del Cornellà a la pròrroga, en una gran demostració defensiva, i ja porta "tres de tres", i és líder del grup B en solitari. Per la seva part el Mataró Parc Boet va derrotar el Bàsquet Girona per 83-79 en un partit vibrant.

171008Ba_CornellaUEM

CORNELLÀ 55-58 MATARÓ FEIMAT

MATARÓ FEIMAT: Diallo (12), Soler (2), Guallar (3), Serratacó (10), Cabrera (8), Rodríguez, Ventura (8), Ariño (13), Romero (2), Espiga, Tardío.
PARCIALS: 8-12, 13-16, 15-13, 13-8, 6-9 a la pròrroga.

Partit de defenses el viscut a Cornellà i d'on l'equip groc va poder treure dos punts molt valuosos, que el situen com a líder en solitari del grup B, després de fer un "tres de tres" que millora l'inici de lliga de la temporada passada.

L'equip de Charly Ciralt va deixar l'equip local en només 19 punts al descans i va anar als vestidors amb 7 punts d'avantatge. A la represa es va estancar l'atac mataroní i els del Baix Llobregat van poder igualar per portar el partit a la pròrroga, en la qual els jugadors més determinants de l'equip groc van mantenir la serenitat per poder assolir la victòria.

MATARÓ PARC BOET 83-79 BÀSQUET GIRONA

MATARÓ PARC BOET: Vàzquez (10), Canals (12), Hermoso, Naharro (11), Viñas (3), Drakeford (15), Rubio (8), Mañes (20), Forcada (4).
PARCIALS: 20-20, 22-20, 21-13, 20-26

Partit molt igualat el viscut al Pavelló Eusebi Millán el dissabte entre dos eequip que van lluitar fins al final pel triomf. Després de dos primers quarts de gran igualtat on el superior encert en els llançaments dels locals quedava equilibrat pel domini del rebot visitant, l'equip local va fer un gran tercer quart magnífic i va obrir el marge fins als 11 punts, però els gironins amb un bon encert en els triples (39%) van acostar-se per forçar un final ajustat, però sense poder aconseguit culminar la  remuntada.