El Mataró Parc Boet no pot superar al Tortosa en el seu segon partit a casa

L'encert dels visitants a la segona meitat va ser determinant per endur-se la victòria de Mataró

Bàsquet Mataró Parc Boet - Tortosa

El Mataró Parc Boet va caure aquest cap de setmana davant del Tortosa a l'Eusebi Millán, en un partit marcat per la igualtat a la primera meitat i l'encert visitant a la segona.

Els d'Alberto Peña van començar l'enfrontament amb més encert ofensiu que defensiu, i així es mostrava el marcador, molt igualat, tot i que amb una lleuger avantatge visitant al final del primer període, 19 a 22.

Al segon quart el partit va seguir amb la mateixa dinàmica i, fins i tot, els mataronins van reduir un pèl la diferència per marxar al descans amb el partit pràcticament igualat, 38 a 40.

Però a la segona part, el conjunt tortosí va trobar l'encert que li havia faltat a la primera part i cada cop s'anava trobant més còmode, mentre que els mataronins veien com, a poc a poc, el partit s'anava complicant més, arribant-se als 10 punts de dèficit al final del tercer quart.

Al darrer període, tot i millor ofensivament amb un Drakeford imperial -aconseguint 34 punts i 10 rebots per un 44 de valoració-, els taronges veien com el seu rival segui molt encertat fent impossible la remuntada i encaixant així la seva primera derrota a lliga EBA.

Mataró Parc Boet 79 – 93 Tortosa

Mataró Parc Boet: Vàzquez (2), Canals, Naharro (4), Viñas, Franch (5), Drakeford (34), Rubio (23), Mañés (2) i Forcada (9). 21 de 38 en tirs de 2, 6 de 28 en tirs de 3 i 19 i 25 en tirs lliures.
Parcials: 19-22, 19-18, 15-23 i 26-30.