El Mataró Parc Boet estrena lliga EBA amb victòria

Els d'Alberto Peña fonamenten el triomf en una gran segona meitat

Bàsquet Mataró Parc Boet - Menorca

El Mataró Parc Boet es va estrenar aquest diumenge a lliga EBA enfrontant-se al CB Menorca, un dels millors conjunts de la categoria la temporada anterior i amb qui van pagar la inexperiència a la categoria. El partit va començar amb un ritme lent per part dels dos equips, jugant llarg i buscant les millors finalitzacions, cosa que feia que els visitants amb una plantilla amb molt de talent, s’emportessin el primer parcial per 15 a 23.

La dinàmica del segon quart, era la mateixa, amb algun tir exterior per part dels taronges, però sense poder arribar a la barrera psicològica dels 10 punts. A més a més, encaixaven un parcial de 18 a 24, que posava les coses molt complicades als maresmencs quan s'arribava, 33 a 47.

Remuntada a la segona part

A la represa però, un altre Boet va sortir del vestidor, i els homes d’Alberto Peña a partir de la defensa i sortint en convicció al contraatac anaven retallant diferències en el marcador, i s’emportaven el parcial per 24 a 13, deixant el 57 a 60 en el marcador al final del tercer període.

L’últim quart, el conjunt del Pla d'en Boet no va afluixar en defensa i sumat a les aportacions individuals des del perímetre, feien créixer la diferencia, acumulant un parcial contundent de 22 a 7, per endur-se la victòria amb un marge molt més important, amb grans actuacions de Carles Canals, Marc Rubio i Devon Drakeford.

Mataró Parc Boet 79 – 67 CB Menorca

Mataró Parc Boet: Vázquez (-), Canals (20), Hermoso (8), Naharro (2), Viñas (-), Franch (7), Drakeford (17), Rubio (13), Mañes (6) i Forcada (6). 21 de 40 en tirs de 2, 8 de 24 en tirs de 3 i 13 de 18 en tirs lliures.
Parcials: 15-23, 18-24, 24-13 i 22-7.