El Mataró Parc Boet s'estrena amb victòria a la Lliga Catalana EBA

Els mataronins van superar el Vic gràcies a un gran últim quart

El Mataró Parc Boet va jugar aquest passat diumenge a l'Eusebi Millán davant el CB Vic el que ha estat el primer partit oficial de la temporada, jugant-se la Lliga Catalana EBA.
Va acabar sent el típic partit de pretemporada, que va començar amb un marcador pobre i amb defenses fluixes per part dels dos equips.

Els vigatans, amb una plantilla molt llarga i compensada, marcaven les primeres diferències en el marcador, imposant-se en el joc interior. I els taronges, per la seva banda, intentaven estar dins el partit a base del tir exterior i amb algunes jugades combinades de talent. D'aquesta manera s'arribava al descans amb victòria parcial visitant per 34 a 42.

Piconadora a l'últim quart

A la represa, la dinàmica seguia sent la mateixa, amb els de Vic dominant en tot moment 6-8 punts per sobre, però sense acabar de trencar el partit. Una circumstància que van aprofitar els jugadors d'Alberto Peña, que a l'últim període van veure que tenien possibilitats d'endur-se el partit i amb un parcial de 27-13 amb un gran tram final de Darío Naharro, van acabar aconseguint endur-se el triomf per 74 a 66.

Els mataronins ara descansaran abans d'afrontar el seu segon partit de la fase prèvia de la Lliga Catalana EBA al derbi davant del Mataró Feimat.

Mataró Parc Boet 74 – 66 CB Vic

Mataró Parc Boet: Vàzquez, Canals, Hermoso, Naharro, Viñas, Franch, Corella, Salmerón, Rubio, Mañes i Forcada.
Parcials: 15-23, 19-19, 13-11, 27-13.