L'AECC UE Mataró es llueix en la temporada del seu 90è aniversari

Els equips de l'entitat mataronina tanquen una gran temporada 2016-17

170616Ba_Grades

En el moment que l’Associació Esportiva complirà 90 anys d’història, el proper dia 5 de juliol, aquesta entitat pot dir amb orgull que està travessant un dels millors moments esportius dels darrers anys, com es pot veure en el repàs a la trajectòria dels equips d’aquesta temporada.

Aquí pots llegir sobre la fundació de l'Associació Esportiva del Centre Catòlic

Han participat en les competicions organitzades per la Federació Catalana i Espanyola un total de 36 equips, que la pròxima temporada seran 38, més una Escola de Bàsquet amb més de 50 nens i nenes en formació per integrar-se les properes temporades en els equips de base.

Són més de 400 esportistes, que cada cap de setmana es vesteixen de groc per gaudir, practicar i representar a la nostra ciutat arreu del país i a més, assolint èxits esportius com es pot veure en el balanç. I tot això és possible gràcies a la implicació de molta gent i en especial a la bona feina que es fa en el club des de fa anys, amb entrenadors molt qualificats.

BALANÇ EQUIPS MASCULINS

Han estat competint 19 equips, amb uns resultats espectaculars i esperançadors de cara al futur.

L’equip Sènior A, amb 9 jugadors sortits dels equips de la base del Club, ha aconseguit la permanència en la Lliga EBA, desplegant un gran joc i motivant a la seva afició a omplir les grades del Palau cada diumenge de partit.

El Sènior B amb jugadors tots ells formats a la base del club, s’ha classificat, en quedar 4t classificat de la Primera Catalana, com a reserva per assolir una plaça a Copa Catalunya en cas d’alguna vacant.

El Júnior A ha realitzat un campionat espectacular en la màxima categoria Preferent del bàsquet català, assolint una 5a posició, per darrere del Joventut de Badalona, FC Barcelona, Unió Manresana i CB L’Hospitalet. I va superar a tot un FC Barcelona en un partit memorable al Palau Mora.

170616Ba_JúniorUEM

El Júnior 1 de primer any, ha culminat l’extraordinària temporada el passat cap de setmana, conquerint el Campionat de Catalunya en la Final a 4 disputada a Girona, imposant-se a la final a l’equip amfitrió l’Escola de Bàsquet Girona Marc Gasol.

170616Ba_Júnior1

El Cadet A, igual que el Júnior A, també ha assolit la 5a posició de la Preferent A.

El Cadet 1 ha quedat subcampió del campionat català de Nivell A2.

170616Ba_Cadet1

L’Infantil A es va classificar per a les Fases Finals de la màxima categoria, no podent accedir a la Final a 4 en creuar-se amb el Joventut de Badalona, amb qui va perdre per 64 a 51.

L’Infantil de primer any, bo i jugar amb equips d’un any més, va classificar-se en 4a posició de la lliga de Nivell A2, conquerint a més el Torneig Internacional de Montbrison.

170616Ba_InfantiliCarla

El Mini A es va proclamar campió de lliga del seu grup A2 i el Premini A una meritòria 5a posició en la seva lliga d’A2.

BALANÇ EQUIPS FEMENINS

El Sènior A va assolir la final a 4 de Copa Catalunya, obtenint una magnifica 4a posició dins del rànquing del màxim nivell del bàsquet català.

El Júnior va mantenir la categoria en la Preferent B, igual que ho va fer el Cadet A en la Preferent A amb una magnifica 5a posició. L’Infantil A va classificar-se en 3a posició de la lliga regular del més alt nivell A1, accedint a les Fases Finals del campionat català. El Mini A ha obtingut una excel·lent 4a posició en el seu grup de la categoria A1, igual que el Premini A que amb una gran temporada per emmarcar, on no ha perdut un sol partit, ha conquerit la primera posició del màxim nivell A1, sent el Campió “oficiós” de Catalunya, en no disputar-se una final entre les diferents territorials catalanes.

170616Ba_Preminifem