El Mataró Parc Boet es classifica per a la final de Copa Catalunya i ja és equip d'EBA

Els d'Alberto Peña fan un gran partit i superen el Vic clarament a les semifinals de la fase final de Salou

El dissabte a la tarda començava la competició de la Final a Quatre per al Mataró Parc Boet. Tota la temporada en joc en un sol partit, i sabent de la importància, els taronges van sortir disposats a no deixar-se sorprendre en cap moment pel Vic. Amb uns primers cinc minuts sensacionals, el cicló mataroní va esborrar de la pista el conjunt vigatà aconseguint una diferència de 19 punts, 2 a 21, amb Marquie Smith sensacional. Una diferència que ja seria fonamental al llarg de tot el partit.

El Vic va reaccionar al final del primer quart per reduir lleugerament la diferència, però l'atac taronja no se'n ressentia, i al final del primer període el marcador era de 20 a 32.

Al segon quart, amb l'encert de Marc Rubio, els mataronins seguien dominant l'enfrontament amb claredat, i mostra d'això és el 34 a 51 amb el que s'arribava al descans.

170528Ba_BoetVic

Reacció vigatana

A la represa el Vic sabia que havia de sortir per totes si volia aconseguir la remuntada, i a poc a poc aconseguia aproximar-se al marcador, fins a baixar de la barrera dels 10 punts, 51 a 60. Però els mataronins van saber aguantar la pressió, i amb els encerts de Marc Rubio van desfer les esperances del seu rival i a poc a poc van anar certificant el triomf, que al final seria per 17 punts, 71 a 88.

Diumenge al migdia la final contra el Sant Josep de Badalona

Aquest matí, en breus hores, a les 12:30, els nois del Mataró Parc Boet jugaran la final de Copa Catalunya contra el Sant Josep, que ahir es va desfer del CB Roser, en la gran rivalitat d'aquest any a Copa Catalunya. Tots dos equips tenen l'ascens a Lliga EBA a la butxaca i lluiten per títol català. Recordem que a la fase regular el Mataró Parc Boet va guanyar a casa per 79-68 i va perdre a Badalona per 84-78.

CB Vic 71 – 88 Mataró Parc Boet

Mataró Parc Boet: Vázquez (-), Canals (2), Smith (17), Hermoso (2), Naharro (14), Ros (-), Champagnie (12), Franch (4), Corella (8), Rubio (20) i Forcada (9). 22 de 42 en tirs de 2, 12 de 32 en tirs de 3 i 8 de 12 en tirs lliures.
Parcials: 20-32, 14-19, 22-17 i 15-20