El Mataró Parc Boet serà a la Final a Quatre de Copa Catalunya

Els taronges tornen a superar al SESE i ja només els queden dos partits per aconseguir l'ascens

El Mataró Parc Boet va disputar aquest passat dissabte el partit de tornada de quarts de final de Copa Catalunya davant de la Secció Esportiva Santa Eulàlia de Barcelona. Després de portar 11 punts d'avantatge del partit d'anada, els mataronins volien certificar el pas a la final a quatre davant de la seva afició a l'Eusebi Millán.

El partit ja va començar bé per als mataronins, en un primer quart que ja van finalitzar amb avantatge en el marcador, 20 a 16.

L'encert des del triple, amb un 52% en total i 13 triples anotats feia molt difícil la reacció visitant i, a més a més, Davi Champagnie es feia amo i senyor de la zona aconseguint 17 rebots en tan sols 26 minuts. A poc a poc, la diferència es feia més gran i al descans ja era de 10 punts. 21 si sumem els 11 del partit d'anada, deixant l'eliminatòria molt difícil per als barcelonins.

Controlen la reacció visitant

A la represa, el SESE sabia que havia de sortir a totes però malgrat els seus intents de remuntada, els d'Alberto Peña van saber controlar el partit en tot moment. Al final del període amb el marcador 63 a 55, els taronges ja tenien un peu i mig a la final a quatre.

L'últim quart, a més a més, va tornar la millor versió ofensiva mataronina, acabant de sentenciar el partit, per si en quedava algun dubte. Novament, amb un Marc Rubio increïble, anotant 26 punts, i un Mataró Parc Boet que superava els quarts de final.

La seva propera fita serà a les semifinals de la final a quatre on s'enfrontaran al Vic, el dissabte a les 18 h a Salou, seu de la fase final de la competició. El vencedor del partit jugarà la final el diumenge a les 12.30 h.

Mataró Parc Boet 89 – 79 SESE

Mataró Parc Boet: Vázquez (1), Canals (7), Smith (4), Hermoso (7), Naharro (15), Ros (-), Champagnie (16), Franch (2), Corella (6), Rubio (26) i Forcada (4). 17 de 31 en tirs de 2, 13 de 25 en tirs de 3 i 16 de 33 en tirs lliures.
Parcials: 20-16, 25-19, 18-20 i 26-24