El Mataró Parc Boet no es relaxa i guanya a Sant Quirze

Tot i aconseguir el títol la setmana passada, no es van relaxar en l’últim partit de fase regular

Bàsquet Mataró Parc Boet - Sant Quirze

Els nois d’Alberto Peña es van imposar al Sant Quirze a domicili en l’últim partit de la fase regular de Copa Catalunya, després d’haver assolit el títol la setmana passada.

De fet, ja van deixar clar des de bon inici que no es relaxarien i buscarien la victòria també a l’últim partit de la fase regular. Una magnífica defensa va ser clau per superar els 10 punts de diferència al final del primer període, que finalitzaria 7 a 18 i sobre el qual es fomentaria la victòria final.

Al segon quart el conjunt vallesà va millorar, però els mataronins no es van deixar sorprendre, mantenint els 11 punts de diferència al descans, després d’empatar a 20 el període.

Aguanten a la segona meitat.

El Sant Quirze va sortir més endollat dels vestidors, tot i això, no va ser capaç d’aconseguir capgirar el marcador i els taronges ja no es van deixar sorprendre, mantenint un mínim de diferència i acabant la fase regular amb només 4 derrotes.

Ara, després d’una setmana de descans, els mataronins visitaran la pista del SESE en el partit d’anada de l’eliminatòria prèvia abans de la final a quatre d’ascens a Lliga EBA. Un partit d’on és vital aconseguir un bon resultat si es vol rematar a la tornada a l’Eusebi Millan.

Sant Quirze 68 – 76 Mataró Parc Boet

Mataró Parc Boet: Vázquez (11), Pol (2), Canals (16), López (-), Arnau (-), Laguna (1), Sabri (-), Ros (-), Champagnie (23), Franch (15) i Corella (8). 26 de 49 en tirs de 2, 4 de 23 en tirs de 3 i 12 de 19 en tirs lliures.
Parcials: 7-18, 20-20, 19-15 i 22-13.