El Mataró Parc Boet es relaxa i gairebé acaba sorprès a la pista del Pia Sabadell

Els mataronins, després d'un magnífic tercer quart, van veure com el seu rival gairebé remuntava

Després de la victòria davant del Sant Josep a l'Eusebi Millán, el Mataró Parc Boet buscava la victòria davant del Pia Sabadell a la co-capital del Vallès Occidental el passat divendres a la nit, un rival que ocupava la darrera posició a la taula, tot i que, a final de temporada, tots els rivals fan suar de valent per aconseguir la victòria.

Els d'Alberto Peña van començar millor, tot i que cap dels dos equips destacava massa ofensivament. Malgrat tot, els taronges van finalitzar el quart amb un lleuger avantatge en el marcador, 11 a 15.

Al segon quart les coses van canviar i els sabadellencs van millorar ofensivament, evitant que els mataronins s'espavilessin, d'aquesta manera, quan s'arribava a la mitja part, els locals havien remuntat situant el 32 a 29 al descans.

Tercer quart diferencial

A la represa, els maresmencs van pitjar l'accelerador, anotant, en un sol quart, més que en tota la primera part, amb Naharro i Rubio com absolutament indefensables per al conjunt rival.

Mostra del domini és l'incontestable parcial al tercer quart, 18 a 36, que es veia traduït amb un partit pràcticament sentenciat al final del període, 50 a 65.

Però a l'últim quart la relaxació es va apoderar dels mataronins que, a poc a poc, veient com el Pia Sabadell s'anava recuperant en el marcador fins a arribar a situar-se tan sols 2 punts per sota. Malgrat tot, l'experiència i qualitat dels de Peña es va acabar imposant aconseguint una victòria que, combinada amb la derrota del Sant Josep a casa, pràcticament assegura el títol de lliga per al Mataró Parc Boet quan només queden dues jornades per disputar-se.

Pia Sabadell 77 – 79 Mataró Parc Boet

Mataró Parc Boet: Vázquez (-), Canals (4), Smith (4), Hermoso (-), Naharro (28), Ros (-), Champagnie (1), Franch (6), Corella (3), Pavkovic (-), Rubio (31) i Forcada (2). 20 de 39 en tirs de 2, 7 de 25 en triples i 18 de 25 en tirs lliures.
Parcials: 11-15, 21-14, 18-36 i 27-14.