El Mataró Feimat cau contra el líder i la salvació es complica

Els mataronins es van veure superats a la segona part i tenen molt complicat evitar l'eliminatòria de permanència

El Mataró Feimat es desplaçava el diumenge al matí a Martorell per jugar contra el líder de la categoria, en un partit molt complicat però que de donar la sorpresa podria haver significat fer un pas de gegant per aconseguir la salvació directa en un grup on tots els equips de la part baixa s'han abonat a la victòria.

El partit no va començar malament per als de Charly Giralt, aguantant el conjunt del Baix Llobregat en un bon desplegament ofensiu. Al final del primer quart, fins i tot els hi era favorable el resultat, 18 a 19.

Un resultat que encara milloraria al segon quart on, seguint la tònica d'igualtat, el gran període ofensiu va permetre als grocs marxar al descans amb 3 punts d'avantatge, 41 a 44, però amb tot per decidir-se a la segona part.

S'enfonsen a la sortida dels vestidors

A la represa, el Martorell va demostrar perquè és el líder de la categoria i lluita per ascendir a Leb Plata, anul·lant ofensivament els mataronins va capgirar el marcador i marxar amb una respectable renda favorable al final del tercer període, 63 a 55.

A l'últim quart, els intents mataronins no van servir de res davant d'un rival en plena forma que va acabar d'imposar la seva llei guanyant de forma contundent per 92 a 71.

Amb aquesta derrota els mataronins es compliquen molt la permanència directa, havent de guanyar els dos partits que resten, i es comencen a veure abocats a disputar l'eliminatòria de descens per mantenir la plaça a Lliga EBA.

BC Martorell 92 – 71 Mataró Feimat

Mataró Feimat: Diallo (7), Guallar (-), Serratacó (21), Cabrera (21), Rodríguez (-), Ventura (5), Romero (12), Espiga (2), Tardio (2) i Miralles (-). 22 de 34 en tirs de 2, 4 de 21 en tirs de 3 i 15 de 23 en tirs lliures.
Parcials: 18-19, 23-25, 22-11 i 29-16.