Un gran tercer quart, clau per la victòria del Mataró Feimat

Els mataronins s'imposen al Sant Nicolau amb un triomf important en la lluita per evitar el descens

Bàsquet Mataró Feimat - Sant Nicolau

El Mataró Feimat sabia que no tenia marge d'error davant del Sant Nicolau Sabadell al Mora, els rivals no afluixen i havia de sumar la victòria si volia continuar amb opcions de permanència. A més a més, els vallesans són un rival directe, que encara feia l'enfrontament més important, tot i que aquest no va acabar de començar bé per als de Charly Giralt, que sense trobar solucions ofensives, veien com el rival agafava el primer avantatge, dominant al final del primer quart per 13 a 18.

Al segon període els grocs van començar a trobar-se més còmodes ofensivament, tot i que en defensa no acabaven de trobar solucions per aturar el joc dels sabadellencs, malgrat tot, s'arribava al descans amb el partit pràcticament empatat, 34 a 36.

Una defensa clau al tercer quart

A la represa, per primer cop, els mataronins van ser capaços d'anul·lar el joc visitant. Amb una magnífica defensa, i seguint amb un bon nivell ofensiu, aconseguirien donar la volta al marcador i 7 punts de diferència a favor seu, 53 a 46.

En l'últim quart, el Mataró Feimat es va limitar a controlar els intents del seu rival de capgirar el marcador, aconseguint que la diferència de 7 punts acabés per ser definitiva, 68 a 61, i sumant així la seva 9a victòria de la temporada, mentre segueixen imbatuts a casa aquest 2017.

Mataró Feimat 68 – 61 Sant Nicolau Sabadell

Mataró Feimat: Diallo (9), Guallar (6), Serratacó (13), Cabrera (7), Ventura (16), Romero (4), Espiga (7), Tardio (3) i Miralles (3). 22 de 43 en tirs de 2, 5 de 12 en tirs de 3 i 9 de 21 en tirs lliures.
Parcials: 13-18, 21-18, 19-10 i 15-15.