Gran victòria del Mataró Parc Boet que el situa líder

Els mataronins derroten el Sant Josep amb un Millán entregat i recuperen l'average

Bàsquet Mataró Parc Boet - Sant Josep

Partit gran el dissabte a la tarda a l'Eusebi Millán que enfrontava el Mataró Parc Boet i el Sant Josep de Badalona en el partit que definiria el líder de la competició. Els mataronins necessitaven guanyar i intentar recuperar l'average, després d'haver perdut el partit de la primera volta per 84 a 78.

Amb les grades entregades, el conjunt d'Alberto Peña va sortir disposat en endur-se l'enfrontament des del primer minut, però el Sant Josep no estava disposat a tirar la tovallola tan aviat. El primer quart va ser una lluita de poder a poder, amb els dos equips molt igualats, com a mostra, el marcador reflectia un 20 a 19 al final del primer període.

Més del mateix al segon quart, partit molt igualat, però en aquest cas semblava que les defenses cada cop guanyaven més importància. De tota manera, al descans encara estava tot per decidir, amb el marcador pràcticament igualat, 36 a 34.

La segona part marca la diferència

A la represa, els taronges van sortir amb ganes d'anar una mica més enllà i, per primer cop, començaven a fer-se amb el control del partit. Molt encertats en atac i amb una bona defensa, al final del tercer període la diferència era de 7 punts, favorable als maresmencs, 59 a 52, amb el públic cada cop més entregat a la causa, i amb un marcador que a més a més capgirava l'average. El concurs de Marc Rubio i Darío Naharro, amb 19 i 16 punts respectivament, havia jugat un pes fonamental.

Quedava l'últim quart que va servir per certificar la victòria i mantenir la diferència, i el Boet no va fallar, defensant bé els intents badalonins i mantenint-se prou encertats ofensivament aconseguien un triomf importantíssim per 11 punts de diferència, 79 a 68, aconseguint recuperar de manera sobrada l'average en una tarda fantàstica de bàsquet a la capital del Maresme.

Mataró Parc Boet 79 – 68 CB Sant Josep

Mataró Parc Boet: Canals (5), Smith (2), Hermoso (4), Naharro (16), Champagnie (2), Franch (8), Corella (5), Pavkovic (6), Rubio (19) i Forcada (12). 21 de 38 en tirs de 2, 9 de 28 en tirs de 3 i 10 de 15 en tirs lliures.
Parcials: 20-19, 16-15, 23-18 i 20-16.