El Mataró Parc Boet sense opcions a Vic

Els d'Alberto Peña van anar a remolc tot l'enfrontament

 

Bàsquet Mataró Parc Boet - Artés

Els jugadors del Mataró Parc Boet van visitar el dissabte la complicada pista del CB Vic, tercer classificat de Copa Catalunya.

El partit va començar amb un ritme lent en anotació, en un primer quart que finalitzava amb 19-13 en el marcador i on, de mica en mica, els locals anaven imposant el seu ritme de joc arribant amb un còmode avantatge de 41 a 28 a la mitja part.

Sense resposta a la segona part

A la represa, els homes d'Alberto Peña van intentar acostar-se en el marcador, però el rebot ofensiu dels osonencs va ser vital per seguir ampliant diferències.

Sense encert en el tir exterior i amb un ritme de joc fora del que ens tenen acostumats, els mataronins van acabar claudicant i perdent el partit per una diferència prou significativa.

Tot i la dolorosa derrota, el Mataró Parc Boet segueix depenent d'ell mateix, però no pot tornar a fallar si vol estar al capdavant de la classificació a final de temporada.

 

CB Vic 94 – 68 Mataró Parc Boet

Mataró Parc Boet: Canals (4), Smith (2), Hermoso (6), Navarro (10), Ros (-), Franch (7), Corella (-), Pavkovic (15), Vàzquez (8), Rubio (8) i Forcada (8). 21 de 38 en tirs de 2, 4 de 21 en tirs de 3 i 14 de 19 en tirs lliures.
Parcials: 19-13, 22-15, 24-21 i 29-19.