Un fatídic tercer quart condemna el Mataró Feimat a Salt

Els mataronins cauen contra un rival en ratxa que els sorprèn després del descans

Bàsquet Mataró Feimat - Santfeliuenc

Els de Charly Giralt s'enfrontaven aquest passat cap de setmana al Salt a la pista de la ciutat gironina, un rival que ocupava en aquell moment la quarta posició a la taula classificatòria i que lluita per aconseguir una de les posicions que dóna accés a les fases d'ascens a LEB Plata. Un rival molt complicat com així es va demostrar a la pista.

Els grocs van sortir a no veure's superats de bon inici pel conjunt saltenc, i així va ser, en un primer quart molt igualat que va finalitzar amb el marcador dominat pels locals per un sol punt, 20 a 19.

Al segon quart, els mataronins van saber imposar el seu joc i fer que el seu rival no es trobés còmode a la pista, aconseguint un parcial que els enviaria als vestidors dominant el marcador per 6 punts, 35 a 41.

Sense resposta al tercer quart

A la represa, els maresmencs van veure com el Salt sortia molt més endollat, tant en defensa com en atac, aconseguint un parcial molt contundent que trencaria el partit a favor dels locals. El 31 a 9 va ser una llosa massa important per poder reaccionar.

A l'últim quart, el conjunt local es va limitar a controlar la possible reacció del Mataró, que no va arribar, i d'aquesta manera veu com cau a la penúltima posició en un grup on els equips de la part baixa no deixen de sumar victòries.

CB Salt 81 – 64 Mataró Feimat

Mataró Feimat: Diallo (9), Guallar (6), Serratacó (13), Cabrera (11), Ventura (3), Romero (8), Espiga (5), Tardio (7) i Miralles (2). 14 de 36 en tirs de 2, 8 de 23 en triples i 12 de 13 en tirs lliures.
Parcials: 20-19, 15-22, 31-9 i 15-14.