El Mataró Parc Boet no afluixa i derrota a l'Artés

Els mataronins derroten a un dels rivals més potents de la categoria gràcies a un magnífic últim quart

Bàsquet Mataró Parc Boet - Artés

El Mataró Parc Boet, immers en plena lluita per la primera posició de Copa Catalunya, rebia a casa l'Artés, un dels rivals més difícils de la categoria, i un dels tres que ha derrotat els mataronins aquesta temporada. A més a més, enmig del tram més complicat de la temporada, on el calendari no dóna cap tipus de treva.

Va començar millor l'Artés, amb els mataronins lleugerament a remolc, però sempre amb el marcador molt igualat. Al final del primer quart aquest era de 16 a 20 per als visitants, però al segon quart els d'Alberto Peña van retrobar-se ofensivament, anotant 25 punts i enviant el partit empatat a 41 al descans.

Mal tercer quart però reacció fulminant al darrer període

A la represa, els taronges no acabaven de jugar còmodes i van veure com el seu rival es trobava molt més còmode sobre la pista, aprofitant per escapar-se de 9 punts al final del tercer quart, 55 a 64.

Però la reacció mataronina arribaria de manera inapel·lable a l'últim quart. Amb una magnífica defensa i el retorn del millor Marc Rubio de la temporada, el Boet va passar per sobre l'Artés, aconseguint el triomf per 12 punts de diferència.

Mataró Parc Boet 85 – 73 Artés

Mataró Parc Boet: Vázquez (3), Canals (15), Smith (4), Hermoso (10), Naharro (6), Ros (-), Franch (4), Corella (5), Pavkovic (6), Rubio (24) i Forcada (7). 19 de 34 en tirs de 2, 10 de 27 en tirs de 3 i 17 de 25 en tirs lliures.
Parcials: 16-20, 25-21, 14-23 i 30-9.