El Mataró Parc Boet guanya a la pista del Granollers

Els mataronins s'imposen al Vallès just quan el calendari es torna més exigent

El conjunt entrenat per Alberto Peña, després de tornar a empatar amb el Sant Josep de Badalona al capdavant de la classificació, iniciava aquest cap de setmana el tram més complicat del calendari, quan s'enfrontarà amb la majoria de rivals complicats de la categoria. Aquest dissabte va visitar Granollers amb l'esperança de sumar-hi una victòria.

I el partit no va començar gaire bé per a les aspiracions dels taronges, molt desencertats en atac veient com el seu rival s'imposava clarament en el primer període per 17 a 11.

Al segon quart el partit es va anar igualant, amb els dos equips molt més intensos ofensivament, enviant el partit al descans 40 a 35.

Segona part mataronina

A la represa, el partit es mantenia igualat, tot i que els mataronins semblaven portar la iniciativa en el joc, malgrat tot, s'acabava el període amb un igualat 16 a 17 i el partit en 56-52 amb tot per decidir-se a l'últim quart.

Un quart on els mataronins, ara sí, van imposar la seva defensa, bloquejant el conjunt vallesà que va ser incapaç d'evitar la remuntada del Boet, que aconsegueix una nova victòria per mantenir-se empatat al grup capdavanter de Copa Catalunya.

Granollers 67 – 72 Mataró Parc Boet

Mataró Parc Boet: Vázquez (-), Canals (2), Smith (11), Hermoso (9), Naharro (18), Ros (-), Franch (3), Corella (10), Pavkovic (6), Rubio (-) i Forcada (13). 22 de 34 en tirs de 2, 4 de 21 en tirs de 3 i 16 de 24 en tirs lliures.
Parcials: 17-11, 23-24, 16-17 i 11-20.