El Mataró Parc Boet s'imposa al Sant Narcís

Els mataronins s'aprofiten de la derrota del Sant Josep i tornen a empatar a la primera posició

Bàsquet Mataró Parc Boet - Sant Gervasi

El partit es veia com una nova prova dels mataronins per estar al capdavant de la classificació, i més sabent que els rivals directes tenien partits complicats.

Els jugadors d'Alberto Peña van iniciar el partit com de costum, intentant imposar el seu ritme de joc, però els gironins venien amb les idees molt clares, disposats a venjar-se del partit de la primera volta on el Boet es va imposar en la segona pròrroga.

A la primera part, els locals van tirar d'experiència, i van marxar al vestidor amb un avantatge en el marcador, 34-22.

A la represa, però, el partit es va convertir en un estira i arronsa, on els mataronins van anar per davant del marcador en tot moment, però amb un 55-52 a falta de només 3 minuts per acabar, tot estava obert.

En el tram final, va tornar a sortir l'experiència i la qualitat del Mataró Parc Boet per acabar tancant el partit amb 11 punts de diferència.

El resultat d'aquest dissabte i combinat amb derrotes de rivals directes, fan que els mataronins tornin a ser colíders, a l'espera de començar aquest dissabte el seu particular Tourmalet, jugant amb els rivals directes les pròximes jornades.

Mataró Parc Boet 66 – 55 CB Sant Narcís

Mataró Parc Boet: Vázquez (2), Canals (11), Smith (8), Hermoso (11), Naharro (9), Franch (4), Corella (-), Pavkovic (6), Rubio (10) i Forcada (5). 16 de 29 en tirs de 2, 7 de 31 en tirs de 3 i 13 de 18 en tirs lliures.
Parcials: 14-13, 20-9, 12-21 i 20-12.