Tercera victòria consecutiva d'un Mataró Feimat que mira cap a dalt

Els mataronins, amb un gran últim quart, superen el JAC de Sants al Mora

Bàsquet Mataró Feimat - JAC Sants

Després de dues victòries consecutives, i el primer triomf fora de casa en 4 mesos, el Mataró Feimat volia consolidar la millora derrotant el JAC Sants i aconseguir per primer cop en tota la temporada tres victòries consecutives.

Els de Charly Giralt van sortir a totes, encertats en atac, però el seu rival no es deixava intimidar, responent també a bon ritme anotador. Mostra d'això és que les diferències en acabar el primer quart eren mínimes, 23-22.

En el segon període les circumstàncies no van variar gaire, amb el partit que seguia amb alt ritme anotador i molt igualat. Al descans, lleuger avantatge visitant d'un punt, 46 a 47.

Les defenses apareixen després del descans

A la represa, la defensa mataronina va començar a aparèixer i a posar en dificultats reals el conjunt barceloní, tot i que l'atac groc tampoc estava tan encertat com a la primera part. De fet, al final del tercer període el partit encara estava completament obert, 63 a 61.

I va ser en l'últim quart quan la defensa maresmenca va anul·lar per complet l'atac barceloní, deixant-lo en tan sols 11 punts, aconseguint d'aquesta manera la seva tercera victòria consecutiva que els permet començar a treure el cap de la zona baixa de la taula.

Novament, des de la seva arribada, el concurs de Cabrera va ser fonamental, amb grans actuacions de Miralles i Diallo, que cada cop està creixent més aquesta segona volta.

Mataró Feimat 83 – 72 JAC Sants

Mataró Feimat: Diallo (13), Guallar (10), Serratacó (3), Cabrera (15), Rodríguez (4), Ventura (3), Romero (4), Espiga (11), Tardio (2) i Miralles (18). 23 de 31 en tirs de 2, 10 de 23 en tirs de 3 i 7 de 10 en tirs lliures.
Parcials: 23-22, 23-25, 17-14 i 20-11.