El Mataró Parc Boet suma una victòria contundent a La Bisbal

Els d'Alberto Peña ja es van mostrar molt superiors des del primer minut del partit

Després de la derrota a Sant Cugat, el Mataró Parc Boet buscava refer-se i tornar al camí de la victòria a la pista del Bisbal Bàsquet, i els d'Alberto Peña no van perdre l'oportunitat per no deixar escapar el Sant Josep.

De fet, des del primer quart que ja van deixar clares les seves intencions amb un gran joc ofensiu que el seu rival era incapaç de contrarestar. 30 punts en un festival anotador de primer ordre que deixava el partit en bona posició pels taronges que dominaven al final del primer quart per 20 a 30.

Al segon quart, les prestacions ofensives van baixar, però les defensives van permetre augmentar la diferència fins pràcticament els 20 punts en arribar el descans, 32-51.

Segona part sense sorpreses

A la represa, el partit va entrar en una fase de transició fins al seu final. Els maresmencs en van tenir prou amb una bona defensa de sortida, anul·lant completament el seu rival, per acabar de sentenciar el matx, que al final del tercer període el marcador ja era de 38-65.

L'últim quart va transcórrer sense res a jugar-se fins a arribar al 54-80 definitiu, retornant al camí de la victòria.

Bisbal Bàsquet 54 – 80 Mataró Parc Boet

Mataró Parc Boet: Vázquez (2), Canals (9), Smith (7), Hermoso (4), Naharro (10), Franch (5), Corella (16), Pavkovic (13), Rubio (11) i Forcada (3). 19 de 35 en tirs de 2, 12 de 30 en tirs de 3 i 6 de 14 en tirs lliures.
Parcials: 20-30, 12-21, 6-14 i 16-15.