El Mataró Parc Boet cau a Sant Cugat

Els vallesans anul·len el conjunt mataroní a la segona part que no pot seguir amb la ratxa

Una setmana estranya la del Mataró Parc Boet, després de començar immillorablement, igualant a la classificació amb el Sant Josep diumenge passat. Des de llavors, una reclamació en el partit que havia estat ajornat, i posteriorment guanyat, contra el Badalonès ha suposat la derrota, i sanció d'un punt, per als mataronins. Una circumstància que ja s'han afanyat a apel·lar.

En tot cas, no eren les millors condicions per disputar el partit en una pista tan complicada com la del Sant Cugat que, a més a més, venien de derrotar el líder, el Sant Josep, a la seva pròpia pista.

El partit va començar amb els vallesans lleugerament superiors, tant en atac com en defensa que es traduïa en el 23 a 18 al final del primer quart.

Al segon període, els taronges van millorar ofensivament, però seguien sense trobar solucions en defensa, en tot cas però, el marcador a l'arribar el descans era molt igualat, 45 a 40, amb tot el partit per decidir-se a la segona part.

Sentència a la sortida dels vestuaris

La represa no va ser gaire favorable per als mataronins que van veure com el Sant Cugat anul·lava l'atac dels d'Alberto Peña mentre aconseguia anotar amb fluïdesa. Com a conseqüència, al final del tercer període el marcador ja reflectia un 70 a 52.

A l'últim quart, els mataronins van poder retallar una mica les diferències, gràcies a la millora defensiva, però ja sense resultat favorable.

Sant Cugat 84 – 69 Mataró Parc Boet

Mataró Parc Boet: Vázquez (2), Canals (6), Smith (8), Hermoso (8), Naharro (14), Franch (12), Corella (5), Pavkovic (-), Duran (5), Rubio (5) i Forcada (4). 23 de 37 en tirs de 2, 5 de 19 en tirs de 3 i 8 de 18 en tirs lliures.
Parcials: 23-18, 22-22, 25-12 i 14-17.