El Mataró Feimat té el diumenge un partit vital davant l’Olivar

Els aragonesos es situen una sola victòria per davant dels mataronins

 

Mataró Feimat - Arenys

El diumenge a les 18:30 el Mataró Feimat afrontarà al pavelló Josep Mora un partit de vital importància davant del Simply Olivar.

Els mataronins estan obligats a guanyar si volen mantenir les seves esperances de salvació ja que els aragonesos són un dels equips de la part baixa de la taula, amb tan sols una victòria més que els mataronins.

Els de Cahrly Giralt, que mostren millors sensacions aquest 2017, on el fitxatge de Cabrera sembla haver ajudat força en aquest aspecte, necessitaran tot el suport del públic per poder tirar endavant l’enfrontament.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Sant Quirze

El Mataró Parc Boet visita la difícil pista del Santa Coloma

Després de guanyar aquest passat dimecres davant del Badalonès el partit ajornat, els nois d’Alberto Peña afronten un difícil repte visitant Santa Coloma, el cinquè classificat de la taula de Copa Catalunya.

Els taronges, que ocupen la segona posició en solitari, necessiten guanyar el dissabte 4 a les 19:30 per no perdre el ritme en la persecució del Sant Josep de Badalona, però el Pavelló Joan Moral de Santa Coloma de Gramenet no és una pista fàcil.

 

El Platges de Mataró rep l’Igualada

Les mataronines, que ocupen una còmode tercera plaça, rebran la visita al Josep Mora aquest diumenge 5 a les 16:30 del Physic Igualada quan només queden dues jornades per diputar-se de la primera fase de la competició.

Bàsquet fem Platges Mataró - Granollers

Les igualadines ocupen la sisena posició, amb 7 victòries i 9 derrotes, i necessiten guanyar si volen seguir tenint opcions d’accedir al 5è lloc i així disputar la fase d’ascens, una fase que ja s’han assegurat les mataronines.