El Mataró Parc Boet s'endú el partit ajornat contra el Badalonès

Els mataronins segueixen sense fallar i continuen la persecució al líder, el Sant Josep

 

Bàsquet Mataró Parc Boet - Granollers

El Mataró Parc Boet, afrontava aquest dimecres el partit ajornat davant l'AE Badalonès corresponent a la jornada 12.

El partit va començar amb un parcial inicial d'11-2 pels locals, on semblava de bon començament volien encarrilar el matx per la via ràpida. Una tímida reacció dels badalonins, però, ajustava de nou al marcador 13-9. A partir d'aquí, tots dos equips van tenir un ritme baix de joc, on les defenses s'imposaven als atacs.

De mica en mica però, els homes d'Alberto Peña, amb una banqueta més llarga, anaven ampliant la seva diferència en el marcador, arribant a la mitja part amb una diferència notable en el marcador de 35-20.

A la represa, els taronges tenien molt clar que volien trencar el partit, van sortir per feina i van ampliar la seva diferència fins als 20 punts. Però de nou, una reacció visitant feia tornar a ajustar el marcador a només 7 punts en el minut 32 de partit.

Una vegada més, els mataronins van tirar d'ofici i amb una nova reacció van tornar a diferenciar-se fins a arribar al 77-55 final.

D'aquesta manera, el Mataró Parc Boet suma la seva 12a victòria i segueix segon a la classificació, a una sola victòria del líder, el Sant Josep.

Mataró Parc Boet 77 - 55 AE Badalonès