Remuntada espectacular del Mataró Parc Boet

Els d'Alberto Peña remunten i guanyen gràcies a un últim quart de somni

Després de no poder jugar el primer partit de l'any per problemes tècnics amb el marcador electrònic, el Mataró Parc Boet s'estrenava el 2017 a l'Eusebi Millán davant el Sant Quirze obligat a guanyar si no volia veure com el Sant Josep s'escapava al capdavant de la classificació. El partit però va ser molt més complicat del que es podia preveure per la classificació d'ambdós equips.

Els vallesans van sortir molt concentrats al primer quart, aconseguint dominar el marcador a la seva finalització per 18 a 21.

Els mataronins van reaccionar en el segon període, recuperant la iniciativa al partit i en el domini del marcador, arribant al descans 40-36, amb tot per decidir-se a la segona part.

Sorpresa visitant i reacció de somni

A la represa els visitants van tornar a capgirar l'enfrontament, amb un grandíssim encert anotador i fent començar a sonar les alarmes a l'Eusebi Millán, on els de Peña es trobaven 7 punts per sota abans de començar l'últim període.

Un últim quart de festival anotador espectacular on, entre els dos equips van anotar 62 punts, però la gran actuació de Marc Rubio i Marc Forcada va ser la clau per aconseguir una sonada remuntada que permet als taronges no despenjar-se de la lluita amb el Sant Josep per la primera posició.

Mataró Parc Boet 94 – 91 Sant Quirze

Mataró Parc Boet: Vàzquez (1), Canals (7), Hermoso (6), Smith (5), Navarro (10), Jansen (4), Franch (4), Corella (14), Rubio (24) i Forcada (19). 20 de 38 en tirs de 2, 12 de 34 en tirs de 3 i 18 de 23 en tirs lliures.
Parcials: 18-21, 22-15, 18-29 i 36-26.