El Mataró Parc Boet no pot superar el Sant Josep

Els badalonins s'imposen a la pròrroga en el duel pel primer lloc de la taula

Bàsquet Mataró Parc Boet - Vic

Partit molt igualat, com era d'esperar, el que van disputar el Mataró Parc Boet i el Sant Josep a Badalona aquest diumenge, que havia de definir el nou líder en solitari de la categoria. Tan igualat que es va acabar resolent a la pròrroga, després que els primers 40 minuts acabessin empatats.

Els d'Alberto Peña van començar sent superiors, en un partit intens però sense gran encert per part de cap dels dos equips, aconseguint mínimes diferències al final del primer quart, 11-15, i just a l'arribar al descans, 35-38, en un segon quart molt més ofensiu d'ambdós equips.

Remuntada i derrota a la pròrroga

La segona part va començar millor per al conjunt visitant que, a poc a poc, aconseguiria un parcial que el situaria 6 punts per sobre al començar l'últim quart. Els mataronins no es van rendir fins a aconseguir forçar la pròrroga de l'enfrontament.

Al temps extra, els locals es van mostrar superiors i els maresmencs no van poder sumar la victòria.

CB Sant Josep 84 – 78 Mataró Parc Boet

Mataró Parc Boet: Naharro (9), Smith (9), Canals (17), Hermoso (7), Arnau, Jansen (8), Franch (6), Corella (3), Rubio (12) i Forcada (7). 18 de 32 en tirs de 2, 7 de 24 en tirs de 3 i 21 de 34 en tirs lliures.
Parcials: 11-15, 24-23, 23-14, 15-21 i 11-5.