Duel per al liderat en solitari entre el Mataró Parc Boet i el Sant Josep

El conjunt de Badalona, que ara lidera la taula, rebrà la visita dels mataronins en el seu tram més dur

  • Divendres, 02 Desembre 2016 19:57

Bàsquet Mataró Parc Boet - Vic

Aquest diumenge a les 18:00 es viurà el gran partit de del grup primer de Copa Catalunya que enfrontarà el Sant Josep Badalona amb el Mataró Parc Boet a Badalona. Primer contra segon que, actualment es troben empatats a 8 victòries per tan sols una sola derrota.

Els d’Alberto Peña viuran un enfrontament complicadíssim dins del tram més difícil del calendari, amb partits contra el primers classificats cada jornada, on una victòria enviaria un missatge de poder als seus rivals.

El Mataró Feimat a evitar seguir caient

Després de set derrotes consecutives i ocupant la última posició de la taula classificatòria els mataronins comencen a estar en una situació força delicada i amb urgència per intentar trencar aquesta dolorosa mala ratxa de resultats.

Bàsquet Mataró Feimat - Salt

Aquest cap de setmana els de Charly Giralt visitaran la pista del Sant Nicolau Sabadell, el diumenge a les 17:30, rival que també ocupa les últimes posicions de la taula, concretament la penúltima amb el mateix balanç que els mataronins.

El Platges de Mataró contra el seu perseguidor

Les noies d’Adrià Castejón visitaran aquest diumenge a les 17:45 Terrassa per enfrontar-se al Jet Qsport de la cocapital vallesana, el rival que ocupa la 4a posició a la taula, tan sols un lloc per sota de les mataronines, amb 7 victòries i 4 derrotes.

Bàsquet fem Platges Mataró - CN Terrassa

Serà una bona ocasió per les mataronines per intentar posar terra de marge amb els seus perseguidors mentre, a mes a més, segueix sense despenjar-se de la lluita per al grup capdavanter.