El Mataró Parc Boet es retroba amb la victòria

Es va efectuar una espectacular presentació de tots els equips de l'AE Boet

El Mataró Parc Boet es va retrobar amb la victòria el passat dissabte davant un rival directe, com és el Club Bàsquet Vic, superant-lo per 93-84, després d'un magnífic partit jugat a l'Eusebi Millan, i d'aquesta manera continua compartint liderat amb el Sant Josep de Badalona, que tampoc va fallar a la pista del Sant Gervasi.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Vic

Els d'Alberto Peña volien passar pàgina ràpidament de la primera derrota de la temporada, patida la setmana anterior, i van sortir per feina. Amb un inici de partit endollats des de la línia de 6,75, amb tres triples de Rubio en els primers cinc minuts, l'equip local va agafar el primer avantatge clar (25-16).

Al segon període, els osonencs, van demostrar que no estan a la part alta de la classificació per casualitat, i aconseguien retallar diferències en el marcador a mitja part 44-37.

A la represa, els mataronins van prémer l'accelerador i a base d'un joc alegre i de triples (6 en aquest quart), van marxar en el marcador de forma clara (76-57).

El resultat semblava sentenciar el partit, però res més lluny de la realitat. Els visitants no van llençar mai la tovallola i amb un Garrote estel·lar (15 punts seguits en aquest darrer període, per arribar a 36 al llarg del partit), es van posar a només 4 punts en l'últim minut de partit. Al final però, el talent de tot el conjunt del Boet es va imposar i així van sumar una nova victòria, la vuitena a la lliga.

MATARÓ PARC BOET 93-84 VIC

MATARÓ PARC BOET: Rubio (28), Hermoso (8), Jensen (10), Smith (11), Franch (2), Canals (12), Corella (12), Forcada (10), Naharro, Arnau, Vàzquez i Ros.
PARCIALS: 25-16, 19-21, 32-20, 17-27.