El cuer visita el Mora

El Mataró Feimat intentarà aprofitar-se de la teòrica debilitat del rival per aconseguir una necessària victòria

  • Divendres, 25 Novembre 2016 20:00

Bàsquet Mataró Feimat - Collblanc

El Mataró Feimat té una nova oportunitat d’acabar amb la mala ratxa de sis derrotes consecutives aquest diumenge a les 18:30 davant el CB Salt al pavelló Josep Mora, on necessitarà el suport de l’afició per aconseguir-ho.

El rival dels de Charly Giralt, a priori, no podia ser més assequible, doncs es tracta de l’últim classificat del seu grup de lliga EBA, però quan les coses van mal dades més val no refiar-se de cap rival.

El Mataró Parc Boet buscarà tornarà a guanyar a casa

Els nois d’Alberto Peña buscaran refer-se de la seva primera derrota de la temporada a la pista de l’Artés, davant del Vic, que visitarà l’Eusebi Millán demà dissabte a les 19:15.

Bàsquet Mataró Parc Boet - S.Coloma

Es tracta d’un nou partit complicat, on els vigatans són tercers havent sumat només una derrota més que els mataronins que, per la seva banda, intentaran recuperar algun dels jugadors que van ser baixa per lesió a l’últim enfrontament.

El Platges de Mataró no vol despenjar-se del grup capdavanter

Les noies d’Adrià Castejón rebran el Club Natació Terrassa aquest dissabte a les 16:30 (just abans que juguin els nois) al Pavelló Josep Mora. Les de Terrassa ocupen la zona mitja de la classificació de Copa Catalunya amb 5 victòries i 5 derrotes.

Bàsquet fem Platges Mataró - Arenys

Una victòria significaria mantenir-se en la pugna del grup capdavanter, format pel Barça i el Cerdanyola, que ara mateix es troba a 2 victòries de les mataronines.