El Mataró Parc Boet suma la seva primera derrota de la temporada

Davant de l'Artés els mataronins no van tenir opció i van caure de forma clara

Bàsquet Mataró Parc Boet - Granollers

Partit complicat dels d'Alberto Peña a la pista de l'Artés, quart classificat de la categoria, on, a més a més, s'hi sumava la baixa de Marc Rubio, importantíssim els dos últims partits per als taronges.

La defensa no va funcionar i des del primer moment es van veure a remolc d'un Artés molt més fluid ofensivament.

Al descans, el 50 a 35 que reflectia el marcador ja era prou indicador que les coses no serien gens fàcils per als maresmencs.

A la segona part, malgrat que el joc era més igualat, en cap moment es va donar la sensació de ser capaços de remuntar i eixugar la diferència que, al final, acabaria sent de 20 punts, perdent la imbatibilitat a la categoria i també el liderat, que ara cau en mans del Sant Josep, compartint el mateix balanç que els mataronins.

CB Artés 91 – 71 Mataró Parc Boet

Artés: Ortiz (10), Sensat (15), Manzanares, Burgès (6), Jordà (3), Carrión (3), Illa (5), Pujolreu (8), Boja (23), Portella (11) i Carceller (7).
Mataró Parc Boet: Vàzquez, Smith (9), Canals (3), Hermoso (3), Naharro (15), Jansen (10), Franch (15), Corella (8), Cid i Forcada (4).
Parcials: 30-21, 20-14, 18-15 i 23-21.