El Mataró Parc Boet es manté invicte amb una exhibició

Els taronges derroten el Granollers, quart classificat, en un espectacular partit per al record

Bàsquet Mataró Parc Boet - Granollers

Els d'Alberto Peña s'enfrontaven el passat diumenge al CB Granollers, que fins Al moment era el 4t classificat de la categoria, en un partit que es preveia molt igualat. Res més lluny de la realitat, els mataronins van estar intensos des del primer moment i aconseguint les primeres diferències de l'enfrontament. Al final del període, 21-16, mataroní.

Al segon quart semblava que els vallesans reaccionaven, aturant el ritme anotador local i enduent-se el parcial per un sol punt, 16 a 17, amb el marcador que reflectia el 37-34 global a l'arribar al descans.

L'espectacle el posa Marquie Smith

A la segona part ja no hi va haver color, des del primer minut la piconadora mataronina ja feia estralls al conjunt visitant. A més a més, per a més gaudi de l'afició que assistia a l'Eusebi Millán, Marquie Smith estava en estat de gràcia i no parava de donar espectacle, amb una esmaixada rere l'altra, semblava que no tenia pietat a l'hora de torturar el cèrcol visitant.

Una segona part on els visitants tan sols van ser capaços d'anotar 30 punts, encaixant un escandalós parcial de 69 a 30. Una orgia anotadora mataronina que, a part de l'espectacle d'Smith, també va tenir com a col·laboradors un infal·lible Marc Rubio, anotant 37 punts amb 8 triples d'11 intents, i bona part del planter de l'equip per ajudar a arribar als 106 punts finals i sumar una nova victòria, la setena consecutiva, mantenint-se com a líders invictes de Copa Catalunya.

Mataró Parc Boet 106 – 64 CB Granollers

Mataró Parc Boet: Vázquez, Smith (15), Canals (2), Hermoso (14), Naharro (7), Jansen (11), Franch (10), Corella (5), Rubio (37) i Forcada (5). 25/42 tirs de 2, 11/18 tirs de 3 i 23/31 tirs lliures.
CB Granollers: Homs (6), Shroeder, Nadal (2), Farrando (7), Garcia (8), Serra (2), Martínez (4), Pou (14), López (2), Del Arco (4) i Maspons (15).
Parcials: 21-17, 16-17, 32-16 i 37-14.