Duel de primera del Platges de Mataró

Les mataronines rebran el líder de la categoria, el CBS Barça, en el partit de la jornada

Bàsquet fem Platges Mataró - Cerdanyola

El Platges de Mataró disputarà aquest diumenge 30 a les 16:00 el gran partit del seu grup amb la visita del CBS Barça al Josep Mora. El segon classificat amb cinc victòries i una derrota rep la visita del primer classificat, de moment, invicte amb 6 victòries.

Les noies d'Adrià Castejón esperen que el Mora presenti una gran entrada, per ajudar-les a sumar una victòria importantíssima i de prestigi.

A seguir invictes

El Mataró Parc Boet buscarà la cinquena victòria consecutiva a Lliga Catalana davant del Sol Gironès Bisbal Bàsquet aquest dissabte 29 a les 19:15 al pavelló Eusebi Millán de la capital del Maresme.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Sant Cugat

L'objectiu dels d'Alberto Peña serà mantenir el liderat de la taula classificatòria contra un rival que ocupa la cinquena posició a la taula amb tres victòries i una sola derrota, en un duel que es preveu d'alt nivell.

A retrobar-se amb la victòria

El Mataró Feimat, després de dues derrotes consecutives a lliga EBA, vol retrobar-se amb la victòria aquest diumenge 30 a les 19:00 al Josep Mora davant del Grup Barna.

Bàsquet Mataró Feimat - Calvià

Els de Charly Giralt, que ocupen la cinquena posició a la taula, amb dos victòries i dues derrotes rebran un rival amb el mateix balanç, però que ocupa la setena posició, en una gran oportunitat per recuperar les sensacions perdudes a les últimes jornades.