El Mataró Parc Boet comença amb victòria la Copa Catalunya

Va superar el Club Natació Sabadell, equip ascendit, en pista sabadellenca

L'equip del Mataró Parc Boet va començar la seva participació en la Copa Catalunya amb una brillant victòria a la pista del Club Natació Sabadell, equip ascendit aquesta temporada. El nou projecte Mataró Parc Boet, es va estrenar amb una gran victòria que ha de donar moral. Era un desplaçament molt complicat davant un equip amb jugadors amb experiència.

161003Ba_FitxatgesBoet

L'inici de partit va ser favorable a l'equip local, amb molt d'encert exterior i domini del rebot ofensiu. L'equip mataroní tenia poc encert exterior, però molt ficat en el partit per aguantar l'inici aclaparador dels locals, que de tota manera van acabar el primer quart amb 32-21 a favor.

Però després del primer quart, l'equip d'Alberto Peña, amb intensitat defensiva, bones transicions ofensives (amb tres esmaixades) i criteri ofensiu, va anar retallant distàncies fins a capgirar el marcador, amb un parcial global ben definidor dels altres tres períodes (46-64).

CN SABADELL 78-85 MATARÓ PARC BOET 85

MATARÓ PARC BOET: Marquie Smith (8), Marc Hermoso (20), Marc Arnau (5), Dario Naharro, Rey Jensen (7), Marc Franch (6), Chus Corella (9), Adriá Cid (2), Edu Vàzquez, Marc Rubio (28) i Marc Forcada.
PARCIALS: 32-21, 18-23, 18-23, 10-18.

L'equip femení del Mataró Parc Dori Dori Boet obté la primera victòria

Per la seva part l'equip femení del Boet va obtenir la seva primera victòria a la Primera Catalana. En aquesta segona jornada va derrotar sense problemes els Lluïsos de Gràcia per 63-39, després d'haver perdut en la primera jornada davant el Sant Nicolau de Sabadell per 58-55.

Formen la plantilla: Maria Barbena, Marta Solé, Alana, Mireia Chacon, Natalia Farriols, Andrea Prados, Nerea Castro, Laura Rovira, Cristina Tarridas, Judy Jones, Elena Latorre i Irina Graupera. I els entrenadors són Victor de Arana i Oriol Aldea.