El Mataró Feimat guanya i serà segon

Els grocs s’emporten un partit poc lluït davant el Terrassa

Bàsquet Mataró Feimat - Terrassa

Els de Marc Guillem van complir el que s’esperava i van aconseguir una victòria final a casa davant el Terrassa. No va ser un partit fàcil, i no es va decidir fins a l’últim quart de l’enfrontament.

El partit va començar igualat i a bon ritme anotador, com així ho demostrava l’empat a 19 punts al final del primer període. Igualtat que es trencaria al segon quart, malgrat el baix percentatge d’encert i imprecisions per part d’ambdós equips, que portaria el partit als vestuaris amb avantatge local, 31 a 27, després d’un parcial més aviat pobre, 12-7.

Al tercer quart va arribar la reacció del Terrassa, que va ser capaç de neutralitzar la diferència local i afrontar l’últim quart des del davant al marcador, tot i que només per un sol punt de diferència, després d’un pobre quart anotador dels mataronins, 41 a 42.

Reacció i victòria final

Però amb la segona posició en joc, els mataronins no es pensaven conformar amb una derrota, i la reacció a l’últim quart, comandada per Ike Guallar i David Romero, va ser suficient per aconseguir la victòria pel 56 a 49 definitiu, sense ser un partit brillant, però suficient per aconseguir l’objectiu i acomiadar la temporada regular a casa amb una victòria.

Els grocs s’han assegurat d’aquesta manera disputar la tornada a casa davant del Sitges de l’eliminatòria prèvia a la final a quatre, que es començarà a disputar el pròxim cap de setmana.

Mataró Feimat 56 – 49 CN Terrasssa

Mataró Feimat: Martín (6), Checo (0), Guallar (11), Serratacó (9), Costa (3), Ventura (6), Romero (14), Tardio (0), Coll (2), Ysarn (0) i Traver (5).
CN Terrassa: Fito (9), Sociats (12), Monterrubio (4), Fernández (0), Santandreu (9), Sociats (0), Quesada (0) i Retres (15).

Parcials: 19-19, 12-7, 10-16 i 15-7.