El Mataró Feimat acabarà segon si guanya al Terrassa

El Mataró Parc Boet intentarà tancar la temporada amb una victòria

El UE Mataró Feimat tancarà la fase regular a casa contra el Terrassa, tercer classificat per la cua, en un partit on els grocs intentaran sumar una última victòria que els asseguri la segona posició de la taula i el factor pista a la primera eliminatòria dels play offs d’ascens a lliga EBA, i així no dependre del resultat del Sant Josep, equip contra el que tenen desfavorable el golaverage particular. A més a més una victòria, que continuï l'espectacular ratxa victoriosa de l'equip, ajudaria a afrontar la fase d’ascens plens de confiança.

Bàsquet Mataró Feimat - Sant Josep de Badalona

El partit serà diumenge 8 a les 18:30 contra el Terrassa al Josep Mora.

El Mataró Parc Boet està sense opcions

Bàsquet Mataró Parc Boet - Circol

Els d’Albert Peña voldran tancar la temporada amb una victòria a casa en el partit contra el Cerdanyola, equip que es troba una posició per sobre a la taula, per tancar el curs amb regust positiu, però ja sense opcions d'entrar en "play-off".

En efecte la normativa en cas de triples o més empats (el màxim al que pot aspirar el Boet) situa el conjunt mataroní empatat amb el Vic, deixant el Cerdanyola en tercera posició en aquest empat, però amb l'average perdut en els enfrontaments directes contra els vigatans, i per tant sense opció d'acabar en quart lloc.

L’enfrontament contra el Cerdanyola serà dissabte 7 a les 19:15 a l’Eusebi Millán.