El Mataró Parc Boet a seguir lluitant i el Mataró Feimat a continuar la ratxa

Els mataronins buscaran una nova victòria per intentar seguir a la lluita pels playoffs

Boet mataró-badalona

Quan només queden tres jornades per disputar-se, els d’Albert Peña necessiten la victòria si no volen quedar-se despenjats de la lluita per accedir a les fases d’ascens, considerant que el Vic, al rival a qui han de superar si hi volen accedir i té una victòria més, juga contra el Terrassa, tercer per la cua.

Els mataronins s’enfrontaran al tot just recuperat Círcol Catòlic Cotonifici Badalona a l’Eusebi Millán. Els badalonins que, a priori, no s’hi juguen res, haurien de ser un rival assequible pels taronges, un cop van trencar la mala ratxa de derrotes.

El partit es disputarà el dia de Sant Jordi a les 19:15.

Que no s’aturi la ratxa

El Mataró Feimat, en el seu millor moment de la temporada, rep el Sol Gironès Bisbal Bàsquet, un altre rival que arriba a la part final de la temporada sense jugar-se res. Pels de Marc Guillem, la victòria significaria seguir apurant les opcions d’atrapar el Sant Adrià, amb qui els separen 2 victòries, quan només queden tres partits per disputar-se.

El Josep Mora serà l’escenari del partit que es disputarà el diumenge 24 a les 18:30.

El Pasarela Mataró contra un rival directe

Les noies d’Adrià Castejón s’enfrontaran al Grup Barna, l’equip situat a tan sols una victòria per sobre, quan només queden dos partits per disputar-se.

El partit, que es disputarà a la Nau Parc del Clot el dissabte 23 a les 21, pot ser una bona ocasió per acabar amb la complicada ratxa de derrotes que acumulen les grogues.