El Mataró Feimat posa a prova el líder

Els grocs juguen a Sant Adrià el partit de la jornada

mataro.st adrià

Els de Marc Guillem volen cremar les últimes opcions que tenen d’intentar atrapar el Sant Adrià, líder destacat de la categoria amb 3 victòries de diferència sobre els mataronins que són tercers empatats amb el segon, i per això només els val la victòria.

Amb l’accés a les fases d’ascens pràcticament assegurat, els mataronins esperen seguir gaudint del bon joc i sensacions de les últimes jornades amb una prova de foc, que també els pot valdre per a la pròpia post-temporada.

El partit es disputarà dissabte 16 a les 17.45.

 

Oportunitat d’or pel Mataró Parc Boet

Els taronges s’enfronten amb el Sedis Hidrology, el cuer del grup, en una ocasió ideal per poder acabar amb la dolorosa ratxa de 4 derrotes que acumulen després del fatídic desenllaç al derbi mataroní.

Una victòria suposaria pels d’Albert Peña no desenganxar-se del grup que persegueix la quarta i última posició a les fases d’ascens, objectiu que de ben segur motiva al conjunt mataroní.

El partit es disputarà el diumenge 17 a les 17.45 a l’Eusebi Millán.

 

Continua el calendari complicat pel Pasarela

Les d’Adrià Castejón, després de perdre contra el Joventut les Corts, líder de la categoria, al Josep Mora, ara els toca jugar a la pista de l’Almeda, el segon classificat del grup.

Les grogues, que comencen a notar la pressió de la zona baixa, intentaran trencar una mala ratxa que s’allarga diverses jornades en el que podríem considerar la gran sorpresa de la jornada.

El partit es disputarà el dissabte 16 a les 18.30.