El Mataró Feimat a per la cinquena

Els grocs disposats a seguir la ratxa de victòries contra l’Alpicat

Mataro-artés

Els de Marc Guillem buscaran la seva cinquena victòria consecutiva al Josep Mora davant l’Alpicat, dotzè classificat de la categoria, en un dels que a priori es presenta com un dels duels més assequibles fins a acabar la temporada.

Això sí, cal dir que l'Alpicat és l'únic rival de la categoria a qui els mataronins encara no han aconseguit guanyar.

Els mataronins disputaran l’enfrontament el diumenge 10 a les 19.30, esperant sumar una nova victòria per així seguir posant pressió al Sant Adrià (si perd) i al Sant Josep, amb qui empaten de rècord per la segona plaça (l’average és dels badalonins).

El Mataró Parc Boet obligat a guanyar per no despenjar-se

Els d’Albert Peña s’hauran de refer anímicament després de les tres derrotes consecutives sofertes per buscar una victòria a la pista del Sant Cugat, novè classificat, si no volen complicar-se encara més l’accés a play-offs, on ara mateix ocupen la cinquena plaça en un grup de 4 equips empatats a 16 victòries que busquen l’última plaça en joc, la quarta posició, per la post-temporada.

Els taronges disputaran el seu partit a Sant Cugat dissabte 9 a les 19.30.

El Pasarela buscarà la gesta

Les noies d’Adrià Castejón es veuran les cares al Josep Mora amb el Joventut les Corts, líder de la categoria i qui només ha perdut dos partits.

Les mataronines, que ja sumen quatre derrotes consecutives, els hi ha tocat el pitjor rival per intentar tallar la ratxa de mals resultats i així poder allunyar-se de les últimes posicions, de qui només els separa una victòria, sobretot considerant que Valls i Grup Barna, dos dels tres rivals directes, juguen entre ells.

El partit es disputarà el diumenge a les 17.45.