El Mataró Parc Boet suma la seva tercera derrota consecutiva

Els Mataronins cauen davant del La Llosa Artés, però mantenen intactes les seves opcions de post-temporada

Bàsquet Boet - Artés

Els d'Albert Peña no van aconseguir acabar amb la petita mala ratxa de resultats i van encaixar una nova derrota, la tercera consecutiva, en partit que van disputar dissabte a l'Eusebi Millán contra el La Llosa Artés per 78 a 83.

El partit va començar molt bé pels taronges, que als 6 minuts ja dominaven per 20 a 6. Tot i que aquests serien els moments de màxim domini local. Els visitants, ja aconseguirien reduir la diferència al 24 a 20 al final del primer quart.

A partir d'aquí, el duel es va mantenir igualat fins a arribar al descans, on la qualitat local era contrarestada pel joc interior visitant.

L'Artés surt més fort dels vestidors

En la represa, el conjunt mataroní va veure com els visitants capgiraven la dinàmica de l'enfrontament i es feien amb la iniciativa al marcador i al joc. D'aquesta manera s'arribava al final del tercer quart amb els taronges per sota.

Al final, els locals van fer un nou intent per apropar-se al marcador i poder capgirar-lo, però la bona defensa visitant i el seu encert des de la línia de tirs lliures, va impedir aconseguir la remuntada, provocant una nova derrota per 78 a 83, malgrat que les opcions d'aconseguir el quart lloc segueixen ben vives.

Mataró Parc Boet 78 - 83 La Llosa Artés