"Tot i les lesions, no deixem de lluitar"

Entrevistem a Alberto Peña, tècnic del Mataró Parc Boet

alberto peña

Ara que ja portem tres quartes parts de la temporada, quina valoració en fas fins ara?

Prou bona. Un any extremadament difícil amb una plaga de lesions des del principi. Esperàvem que fos de més a menys, en aquest sentit, però seguim amb la dinàmica de moltes baixes. No ens han permès arribar en les condicions que esperàvem però seguim a la lluita del grup capdavanter, que és de valorar especialment.

La derrota al derbi del Josep Mora sembla que va trencar una mica la bona dinàmica i confiança de l’equip, que arribava després d’una ratxa espectacular d’11 victòries per tan sols una sola derrota (contra el líder i als últims minuts) i havent aconseguit les millors marques anotadores de la categoria. Com ho heu viscut?

La ratxa era extraordinària anant al límit. Al derbi encara més al límit, amb diverses lesions importants, amb molta més dificultat. Es va valorar molt la victòria de la Unió en el derbi però sembla que es va obviar les baixes de dos titulars nostres pel partit, que en una categoria com la nostra és un handicap brutal, i tot i això vam seguir competint i al final tan sols vam perdre per un sol punt contra un dels rivals més potents de la categoria. Sent conscients de les circumstàncies que ens envolten, seguirem treballant.

Què n’esperes de l’equip en el que queda de temporada?

Lluitarem fins a l’últim segon fins a ser el màxim a dalt possible. Tot i no tenir tota la plantilla, i havent demostrat que podem competir contra qualsevol equip de la categoria que, repeteixo, amb tantes baixes i una categoria com la nostra, és d’una dificultat extrema i d’un mèrit enorme seguir competint com ho fem. I fins a l’últim partit intentarem ser tant a dalt com sigui possible, tot i que ja som conscients que alguns dels nostres jugadors més importants ja no podran jugar en el que queda de temporada.

A nivell personal, és la teva tercera temporada com a entrenador del Mataró Parc Boet a Copa Catalunya i quarta com a entrenador, com ho valores fins ara?

La valoració és molt bona. Quan vaig arribar a tercera catalana amb una promoció de descens de categoria. La següent temporada ja vam quedar campions de la categoria i de Catalunya i vam assolir l’ascens a Copa Catalunya. A més a més, no puc separar la valoració personal de la del club, i les altres temporades a Copa Catalunya també van ser molt bones, amb la consecució de la Copa Federació, per exemple. I aquesta temporada, com ja he dit, també és molt bona, lluitant amb els quatre primers durant tota la campanya. Tot això és indicatiu de l’èxit d’un projecte sòlid i vigent.

I què n’esperes del teu futur?

No m’agrada parlar del futur si encara tenim el present en joc. Jo al Boet estic com a casa, hi estic fantàsticament bé. Però encara ens queden sis partits per disputar i no és moment de parlar de circumstàncies més enllà d’aquestes. Jo sé que al Boet volen que em quedi, i quan arribi el final de temporada ja arribarà el moment de valorar el que em convé més a mi personalment, que segur que també serà el millor per l’entitat.