El Mataró Parc Boet vol retrobar-se amb la victòria

El conjunt mataroní espera trencar la ratxa de partits perduts a casa amb el suport de l’afició.

Boet Castellar

 

Després d’haver perdut la quarta posició al encadenar dues derrotes consecutives, el Mataró Parc Boet intentarà recuperar sensacions, tot i seguir patint lesions importants, davant el La Llosa Artes, el setè classificat, a l’Eusebi Millán.

Els d’Albert Peña buscaran la victòria que els permeti no despenjar-se definitivament del grup capdavanter, al mateix temps que obririen forat amb el seu rival, el setè classificat, que només té una victòria menys que els taronges.

L’enfrontament tindrà lloc  aquest dissabte 2 d’abril a les 19.15 al pavelló Eusebi Millán del Pla d’en Boet.

El Feimat Mataró a seguir amb el camí de victòries

Els de Marc Guillem, pletòrics de moral després de derrotar al seu rival ciutadà i al segon classificat en dues setmanes consecutives, visiten la pista del Cerdanyola al Dia, sisè classificat de la categoria, amb l’esperança d’aconseguir una nova victòria.

En el cas d’aconseguir-la, els grocs seguirien amb la seva pressió al segon classificat, esperant la seva errada per intentar superar-los a la classificació.

El partit es jugarà a Cerdanyola del Vallès el dissabte 2 a les 19.30h.

El Pasarela Mataró completa el doble enfrontament a Cerdanyola

Les noies d’Adrià Castejón tindran una nova oportunitat contra el Cerdanyola - Vila Universitària per tallar la seva ratxa de derrotes i intentar sumar un triomf que ja fa 4 jornades que es resisteix a arribar.

Les mataronines, que segueixen marcades per les baixes, jugaran el diumenge 3 a les 12.45h a Cerdanyola, cinquè classificat de la categoria.