El Mataró Parc Boet suma una nova derrota a Granollers

Un mal primer quart dels mataronins els condemna a la derrota i els allunya de la tercera plaça

Els d'Albert Peña no van poder recuperar la bona ratxa de resultats davant del CB Granollers i hi van perdre en un partit que ja se'ls va complicar molt des de l'inici del mateix.

El baix encert de cara a cistella i la inferioritat en la lluita dels rebots va provocar que des de bon inici els taronges ja anessin a remolc en el marcador. Al final del primer quart, la diferència ja havia arribat als 10 punts, 22 a 12.

Boet mataró-badalona

Només Costa semblava que posava dificultats a l'equip local, però no va poder ser suficient per a poder igualar el partit, que arribava al descans 9 punts per sota de diferència, reflectits en el 33 a 24,

A la segona part les circumstàncies del partit no canviarien i els mataronins es despenjarien definitivament en el marcador, sense tenir opcions de remuntada, finalitzant el període 15 punts per sota, 54 a 39.

L'últim quart només va servir per maquillar una mica el partit, sense tenir opcions reals en cap moment de tornar a entrar en el mateix. Al final, els mataronins van caure per 73 a 61, sumant la segona derrota consecutiva després de perdre el derbi a casa, que els fa perdre petjada del grup capdavanter.

CB Granollers 73 - 62 Mataró Parc Boet

CB Granollers: Homs (16), Barro (5), Martínez (10), Farrando (6), Homs (4), Nadal (6), García (13), Cervantes (13), Cabañas, Serra i Maspons.
Mataró Parc Boet: Hermoso (7), Canals (16), Ruzafa (7), Franch (7), Forcada (6), Navarro (2), Viñas (6), Rubio (10), Gómez, Arnau i Viñallonga.
Parcials: 22-12, 33-24, 54-39 i 73-61.