Gran triomf del Mataró Parc Boet contra el Vic

El conjunt taronja atrapa el seu rival ciutadà a la tercera plaça de Copa Catalunya

Boet-Vic

El Mataró Parc Boet va resoldre amb eficàcia el complicat partit contra el Vic, molt important, ja que suposa derrotar un rival directe a la part alta de la Copa Catalunya. Un matx emocionant en què els jugadors van respondre, sent la motivació i l'actitud, claus de la victòria. Amb aquest resultat els taronges escalen fins a la tercera plaça, a només una victòria del segon classificat, i amb els mateixos punts que el Mataró Feimat.

Boet-Vic

Gran inici de partit dels taronges, que dominaven el rebot i no erraven tirs lliures (17 de 17). Però els osonencs no afluixaven, reaccionaven al segon quart i portaven un partit d’alta qualitat empatat a 42 al descans.

Però el Boet va tornar a fer una gran defensa, que permetia córrer, i amb un gran encert també des de triple aconseguia agafar una renda de deu punts que permetia encarar el darrer quart amb certa tranquil·litat. Però quan semblava que el final de partit podia ser plàcid, els mataronins es van encallar en atac (quasi set minuts sense anotar) i el matx va decidir-se en un final a cara o creu. En aquest punt, els tirs lliures i el joc en equip van ser la clau per anotar cistelles valuoses que donaven la victòria al Mataró Parc Boet.

Boet-Vic

Cal destacar el “triple doble” de Pau Ruzafa, amb 16 punts, 10 rebots i 10 assistències per un 31 de valoració, així com el ”doble doble” de Marc Hermoso amb 15 punts i 12 rebots.

Mataró Parc Boet 82-78 CB Vic