El Mataró Parc Boet rep el Vic el dissabte

El Mataró Feimat juga a Sant Cugat i el Pasarela a Les Corts

El cap de setmana, pel que fa als tres principals equips de bàsquet de la ciutat, o sigui els que juguen a Copa Catalunya, ens porta un partit a la nostra ciutat, el del Mataró Parc Boet, i dos desplaçaments, dels dos equips de la UE Mataró.

El Mataró Parc Boet juga el dissabta a les 19:15 hores al pavelló Eusebi Millan davant d'un rival directe com és el CB Vic- Universitat de Vic, amb el que comparteix la quarta posició del grup lluitant per accedir a la fase d'ascens que disputaran els quatre primers. A la primera volta a Vic es va perdre clarament per 79-61, però ara intentarà que les coses vagin de manera ben diferent.

Boet mataró-badalona

Per la seva part i quasi a la mateixa hora (19:30 h) el Mataró Feimat, que comparteix la segona plaça amb el Sant Adrià a una sola victòria del primer classificat i una per sobre del rival ciutadà, es desplaça a la pista del Sant Cugat, equip que està en zona intermèdia lluny de les places d'ascens i també de les de descens. A la primera volta a Mataró l'equip local va guanyar per un clar 81-66.

Ba Mataro-Sant cugat

El Pasarela juga a Barcelona

L'equip femení del Pasarela UE Mataró, després d'haver començat la segona fase amb un triomf a casa, es desplaça a la pista del Joventut Les Corts, que és el segon classificat a una victòria del líder i tres victòries per sobre de l'equip mataroní. El partit es juga el diumenge a les 19:30 hores.

Mataro-cerdanyola