Victòria soferta del Mataró Parc Boet

Els mataronins van patir per guanyar a la pista del CN Terrassa, un dels cuers de la categoria

boet-Minguella

El Mataró Parc Boet va patir més de l’esperat per guanyar a la pista del CN Terrassa, un dels cuers de la categoria que fins ara només ha estat capaç de guanyar 4 partits. El conjunt taronja es va imposar per un ajustat 55-57 en un matx on els dos equips van estar molt desencertats de cara a cistella i on els petits detalls van decantar la balança a favor dels mataronins.

L’equip mataroní sempre va manar en el marcador, però des del primer quart ja es va veure que seria un partit complicat. Al final del primer quart el Boet guanyava 12-17 i al descans la diferència era de set punts (21-28). A l’inici del tercer període els mataronins van arribar a guanyar de 12 punts i semblava que el partit estava encarrilat, però el desencert, sobretot des de la línia de tres, va evitar que l’equip s’escapés en el marcador i el Terrassa de mica en mica va anar retallant diferències arribant amb opcions als darrers minuts.

Finalment en els darrers atacs el conjunt mataroní va estar més resolutiu i es va acabar emportant aquest triomf que el manté dins de la lluita per la fase d’ascens a Lliga EBA.

CN TERRASSA – MATARÓ PARC BOET 55-57

BOET: Carles Canals (8), David Viñas (8), Marc Hermoso (4), Quim Franch (5), Marc Forcada cinc inicial; Marc Rubio (3), Carles Gómez (8), Marc Arnau (7), Joan Navarro, Pau Ruzafa (14).

MARCADOR: 12-17, 21- 28, 33-44, 55-57.