Victòria solvent del Mataró Parc Boet

Els taronges guanyen a casa el Minguella i continuen en llocs de fases d’ascens a Lliga EBA

boet-Minguella

Després de jugar fora diverses jornades de lliga, el Mataró Parc Boet tornava a jugar a casa on l’esperava la seva afició amb ganes de bàsquet. I els taronges no van defraudar el seu públic i van guanyar 77-60 al Minguella de Badalona. Amb aquesta victòria el conjunt mataroní es manté en quarta posició i en llocs de fases d’ascens a Lliga EBA.

El Boet va entrar fred i això va fer que els Badalonins es posessin per davant en el marcador en els primers minuts. Els visitants dominaven el rebot i els taronges cometien errades no forçades i es mostraven erràtics en el tir. Però en el segon quart el Boet va reaccionar i amb uns bons minuts finals de la primera part va marxar al descans guanyant 35-30.

A la represa l’equip mataroní va trencar definitivament el partit amb un parcial de 22-12 en el tercer període que encarrilava la victòria. En el darrer quart el Minguella es va deixar sorprendre i el Boet va aconseguir la victòria.

MATARÓ PARC BOET – MINGUELLA 77-60

BOET: Carles Canals (10), Marc Rubio (20), Pau Ruzafa (8), Marc Forcada (12), Sergi Homs (24) cinc inicial; Carles Gómez, David Viñas (3), Quim Franch.

MARCADOR: 13-16, 35-30, 57-42, 77-60.